Laatste nieuws

Wedstrijdtraining vrijdagavond                                                                                                 01 juli 2018

 
Na een gratis proefperiode van een half jaar op vrijdagavond in de Merel van 17:15 uur tot 18:00 uur, gaan we de wedstrijdtraining wegens succes doorzetten na de zomervakantie. Om de kosten van de zaalhuur en de trainer gedeeltelijk te kunnen betalen gaan wij een vergoeding vragen van € 35,- extra per kind. Dit geld voor de periode september t/m december 2018. Hiervan ontvangt u een aparte factuur.
 
Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met één van onze trainers of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
Start wedstrijdtraining vrijdagavond                                                                                        15 december 2017
 
Goed nieuws! Na de kerstvakantie starten we met een wedstrijdtraining op de vrijdagavond in Rockanje van 17:15 – 18:00 uur. Deze wedstrijdtraining is voor gemotiveerde judoka’s die het leuk vinden om mee te doen aan judowedstrijden en daar specifiek voor willen trainen. De wedstrijdtraining is voor judoka’s vanaf 6 jaar.

In deze wedstrijdtraining worden de aangeleerde technieken toegepast in specifieke wedstrijdsituaties en worden er extra veel oefengevechten (randori’s) gehouden. Door deze training worden de judoka’s beter voorbereid op deelname aan wedstrijden. Aan deze training zijn geen extra kosten verbonden. Het betekent ook dat er een lesroosterwijziging op Rockanje plaats vindt. Judoka’s van de vrijdagavond krijgen hierover nog extra bericht. 

Deelname aan de wedstrijdtraining gaat via de trainer. Heb je interesse om deel te nemen aan de wedstrijdtraining, laat dat dan nu weten aan je trainer! Meer informatie over de wedstrijdtraining of aankomende wedstrijden vindt u ook op onze website: www.ichikan.nl/wedstrijdpagina.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd mocht u vragen hebben over de wedstrijdtraining neem dan contact op met één van de trainers.

 

Besluit Algemene Ledenvergadering                                                                                                     29 juli 2017

 
Beste ouders en judoka's van Ichikan,
 
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 maart 2017 heeft het bestuur toestemming gevraagd om de halfjaarlijkse contributies per 1 juli 2017 om te zetten naar kwartaal betalingen waarbij de contributie vanwege de stijgende huurprijzen met € 1,00 per kwartaal wordt verhoogd.  Het voorstel werd aangenomen door de aanwezige leden. De contributie zal vier maal per jaar worden geincaseerd aan het einde van het kwartaal (maart/ juni/ september/ december). De nieuwe tarieven staan inmiddels vermeld op de website.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met één van onze trainers of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering                                                                                       04 februari 2017

Beste ouders en judoka's van Ichikan,

Hierbij nodigen wij iedereen uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering op donderdag 23 maart om 20:30 uur in de foyer van de Merel te Rockanje. Tijdens deze vergadering geeft het bestuur een toelichting over wat het afgelopen jaar is gedaan en worden de speerpunten voor het aankomende seizoen toegelicht. Het jaarverslag van de secretaris, penningmeester en wedstrijdsecretaris liggen voorafgaand aan de vergadering ter inzage gereed. Aanmelden wordt gewaardeerd en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zien u graag op donderdag 23 maart!

Ichikan op Facebook

Facebook

Vacature judoleraar M/V

Ben jij een enthousiaste judoleraar m/v met ondernemende kwaliteiten en een hart voor de judosport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Judovereniing Ichikan geeft les op verschillende locaties in Brielle, Oostvoorne en Rockanje. Daarnaast verzorgen wij judolessen op scholen. Voor onze locatie in Rockanje zijn wij met ingang van januari 2020 op zoek naar een judoleraar.

Functie-eisen minimaal opleidingsniveau judo jeugdleider, bij voorkeur in bezit van diploma judoleraar A/B. Flexibiliteit en beschikbaarheid in de namiddag en avond. Affiniteit met kata is een pre. Bereidheid tot het coachen bij wedstrijden in het weekend.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een actieve judovereniging in Rockanje en omstreken, stuur dan snel je motivatie en CV naar ichikan.judo@gmail.com. Voor meer informatie kun je bellen met Roy Langendoen, tel: 06-22257448.