Lidmaatschap

Aanmelden

Wil je lid worden van judovereniging Ichikan? Kom gerust eerst eens kijken door aan te schuiven bij één van onze lessen. Om kennis te maken met de judosport kun je 2 proeflessen volgen. Judo is voor iedereen toegankelijk vanaf 4 jaar en uiteraard voor jongens en meisjes en voor dames en heren.

 

Om deel te nemen aan de proeflessen heb je geen judopak nodig. Een lange training-/ of joggingbroek en een t-shirt met lange mouwen is goed. Wel willen we graag dat je schone voeten hebt en de nagels van handen en voeten geknipt zijn.

 

Wil je na het volgen van deze proeflessen je aanmelden bij judovereniging Ichikan? Bij de trainer kan je een inschrijvingspakket ophalen waarmee je je kunt aanmelden als lid van onze vereniging. De trainers geven het ingevulde formulier door aan de secretaris. Van ons secretariaat ontvangt u per mail een bevestiging van inschrijving. Daarnaast kan je via onderstaande knop je aanmelden door je gegevens achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Contributie

De contributie met ingang van 1 april 2019:

 

Per kwartaal
 Kleuterjudo t/m 6 jaar  € 44,00
 Jeugdjudo 7 t/m 15 jaar  € 50,50
 Senioren judo
 € 57,50
 Wedstrijdtraining      € 25,00        
 Inschrijfgeld (eenmalig)  € 20,00

 

Voor het aanschaffen van een judopak, waarvan de kosten afhankelijk van de maat zijn, kunt u ook bij onze vereniging terecht. Vraag het aan onze trainers of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Betaalwijze

Betaling van de contributie geschied middels vooruitbetaling per kwartaal en kan voldaan worden door middel van automatische incasso. De eerste keer zal het bedrag afwijkend zijn wegens het eenmalige inschrijfgeld en afhankelijk van de startdatum van het lidmaatschap. Indien u per factuur wenst te betalen komt er € 5,00 administratiekosten bij en dient u zelf het verschuldigde contributiebedrag te voldoen op rekeningnummer NL 66 INGB 0005 6749 81 te name van Budovereniging Ichikan onder vermelding van het factuurnummer.

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onderstaande knop) te gebeuren. Opzegging geschied per kwartaal en kan vóór 30 maart, 30 juni, 30 september of 31 december, daarna zal het lidmaatschap met een kwartaal worden verlengd. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van onze ledenadministratie.

    

Aanmelden of Opzeggen?

Ichikan op Facebook

Facebook

Vacature judoleraar M/V

Ben jij een enthousiaste judoleraar m/v met ondernemende kwaliteiten en een hart voor de judosport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Judovereniing Ichikan geeft les op verschillende locaties in Brielle, Oostvoorne en Rockanje. Daarnaast verzorgen wij judolessen op scholen. Voor onze locatie in Rockanje zijn wij met ingang van januari 2020 op zoek naar een judoleraar.

Functie-eisen minimaal opleidingsniveau judo jeugdleider, bij voorkeur in bezit van diploma judoleraar A/B. Flexibiliteit en beschikbaarheid in de namiddag en avond. Affiniteit met kata is een pre. Bereidheid tot het coachen bij wedstrijden in het weekend.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een actieve judovereniging in Rockanje en omstreken, stuur dan snel je motivatie en CV naar ichikan.judo@gmail.com. Voor meer informatie kun je bellen met Roy Langendoen, tel: 06-22257448.

Op zoek naar een judopak?

Voor al uw judopakken en judobanden kunt u bij ons terecht tegen de scherpste prijzen.
Vraag het aan één van onze trainers, zij kunnen u helpen met het vinden van de juiste maat.

De meeste maten hebben we op voorraad liggen en anders worden ze voor u besteld.